Син Заворотнюк здивував мережі зміною прізвища

Шанувальники постійно спостерігають за новинами про акторку Анастасію Заворотнюк, яка наразі лікується від онкологічного захворювання. Хоча родичі не діляться подробицями про її стан, шанувальники уважно слідкують за всім, що відбувається в соціальних мережах. Тепер їх здивував син зірки «Моя прекрасна няня» Майкл, передає інформаційний портал Телепрограма.

Анастасія Заворотнюк. Фото: YouTube, скрін
Анастасія Заворотнюк. Фото: YouTube, скрін

Як виявилося, 21-річний син «няні Віки» Майкл вирішив взяти прізвище батька. Помітили це прихильники в соціальній мережі. Справа в тому, що раніше хлопець там був підписаний як Майкл Заворотнюк. Тепер же він там значиться інакше – Майкл Стрюков (батько Майкла та його сестри Гани – бізнесмен Дмитро Стрюков). Тобто в соціальній мережі в хлопця вже не мамине прізвище.

Варто додати, що Майкл, як і його старша сестра, довго проживав в Сполучений Штатах Америки. Коли стало відомо, що Анастасія Заворотнюк тяжко хворіє, син повернувся до родини. Причому зазначається, що на питання про родину він не любить спілкуватися. Тож через це одразу стає зрозуміло, чому хлопець вирішив змінити прізвище.

Справа в тому, що родичі акторки не хочуть розкривати подробиці стану її здоров’я, залишаючи це темою не для телекамер, а для родини. В той же час преса та шанувальники не можуть не питати про Анастасію. Тож можливо, Майкл просто таким чином просто намагався позбутися від постійної уваги, адже за прізвищем батька не так багато людей зможуть знайти його в соціальній мережі. Тим паче, яке насправді прізвище у Майкла (саме в паспорті) прихильники не знають, адже бачать лише нік в соціальні мережі.

View this post on Instagram

От лица всей нашей семьи хотим выразить огромную благодарность друзьям, которые проявили инициативу по созданию аккаунта против лжи и травли в СМИ! Но, к сожалению, Инстаграмм аккаунт @podderzhka_azavorotnyuk заблокировали (на текущий момент он снова активен!). Очень жаль, что такой искренний и массовый единый порыв робототизированная система не смогла переварить! Столько неравнодушных людей к нам присоединилось всего за один день! Увы, восстановить аккаунт пока не удаётся. Мы приняли решение, что будем продолжать прямо здесь. Любим и благодарим всех наших близких и родных, друзей, коллег и всех неравнодушных за поддержку!!! Спасибо Вам @stas_mihailoff @inamikhaylova @igorgulyaevofficial @nikolaibaskov @lamareesvetlanaermolova  @evakanchelskiss @eminofficial @navatskiy @zara_music @ann_semenovich @sever_elena @koroleva__star @innamalikova @navkanatalia @evarudneva #противлживсми #анастасиязаворотнюк #заворотнюк

A post shared by Анастасия Заворотнюк (@a_zavorotnyuk) on

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в мережі з’явилися допили про закінчення зйомок фінального сезону серіалу «Свати». Стало відомо, що відбувається насправді.

Крім того, акторка серіалу «Свати» Ганна Кошмал здивувала прихильників новою фотографією в соціальній мережі. Шанувальники вражені красою акторки.

Також повідомлялося, що акторка з серіалу «Свати» Тетяна Кравченко з’являлася в серіалі «Моя прекрасна няня». В мережі з’явилися подробиці про той незвичайний епізод.