"Укрпошта" нагадала про дію вигідної акції

В Україні продовжує діяти адаптивний карантин, на час якого були введені правила, щоб запобігти розповсюдженню COVID-19. Це й дотримання дистанції, носіння масок при відвідуванні магазинів та відділень пошти. "Укрпошта" нагадала, що з січня 2020 року діє ще одна акція.

"Укрпошта". Фото: скріншот YouTube-відео
"Укрпошта". Фото: скріншот YouTube-відео

Вона називається "Щасливі години для платежів". Тим, хто виконає її умови, сплата комунальних послуг, а також за телебачення, інтернет та телефон обійдеться на 50% дешевше у відділеннях поштового оператора.

Ця акція буде особо вигідною пенсіонерам, бо не усі люди старшого віку вміють сплачувати за послуги через інтернет чи банківською картою у терміналах самообслуговування.

Крім того, банки беруть комісію за перерахунок коштів за кожен рахунок, а у "Щасливі години для платежів" діє знижка. Треба встигнути сплатити послуги до 13:00, тоді компанія візьме меншу комісію з кожного комунального платежу.

Також пресслужба компанії повідомила, що після 13:00 можна не стоячи у черзі відправити або ж отримати посилку, лист, бандероль або інші послуги "Укрпошти" з доставки. Тому краще здійснювати відправлення або отримання посилок у другій половині дня, щоб не стояти у черзі та уникати скупчення людей.

Вказано, що у Чернігівській області з квітня поточного року тривалість акції "Щасливі години для платежів" продовжили до 15:00.

На знижку можна розраховувати до 13:00 при сплаті не тільки комунальних послуг, а й за телебачення, інтернет та телефон, а також при здійсненні інших регулярних платежів.

Слід знати, що знижку не сумують з іншими спеціальними пропозиціями, які надає компанія своїм клієнтам.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що "Укрпошта" до 25 квітня запустила благодійну акцію до Великодня, компанія безоплатно буде доставляти посилки літнім людям. Пресслужба закликає долучитися до акції, щоб порадувати на травневі свята самотніх людей.

Також ми писали, що поштарки не будуть носити пенсії з вересня, літнім людям потрібно обрати банк, щоб й далі отримувати пенсії.

Нагадуємо, що ми порівняли тарифи "Укрпошти" та "Нової пошти" щодо доставки посилок, хто з цих поштових операторів пропонує вигідніші умови.