Як працюють відділення "Укрпошти" під час посиленого карантину

За останніми даними Міністерства охорони здоров'я, 11 регіонів України потрапили до "червоної" зони. Однак, людям, а особливо пенсіонерам треба оплачувати комунальні послуги, відправити або отримати посилки, а також люди чекають на пенсії, грошову допомогу листи та газети. Тому, пресслужба "Укрпошти" повідомила, як будуть працювати відділення під час посилення карантину.

Відділення "Укрпошти". Фото: скріншот YouTube-відео
Відділення "Укрпошти". Фото: скріншот YouTube-відео

Вказано, що всього по країні облаштовано 11 тисяч відділень, їх графік роботи вказаний на сайті компанії. Однак, посилення карантинних обмежень у деяких містах не призвело до їх зміни графіку роботи.

В усіх відділеннях дотримуються протиепідемічних вимог, тому всі способи захисту як працівників, так клієнтів, використовуються.

Посилаючись на постанову Уряду, пресслужба нагадала, що у відділення потрапляють відвідувачі тільки при наявності захисної маски чи респіратора. Вона обов'язково повинна закривати ніс та рот.

Також клієнтів наполегливо просять дотримуватися дистанції в приміщенні відділення з іншими у 1,5 метри. До оператора слід підходити у разі, якщо відвідувач розрахувався та відійшов.

За комунальні послуги можна сплатити без необхідності відвідувати відділення через онлайн-сервіс, де також можна замовити ліки, продукти чи товари, а також оформити онлайн-передплату чи сплатити переказ.

Щоб не було натовпу, "Укрпошта" ввела "Щасливі години для платежів". Якщо прийти до відділення для сплати комунальних послуг до 13:00, а в Чернігівській області до 15:00, то з клієнтів знімається удвічі менша комісія.

У відділеннях, де встановлені POS-термінали, можна розплачуватися за послуги безготівково платіжною картою.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що з осені не усім пенсіонерам "Укрпошта" продовжить приносити пенсії та грошову допомогу, що зміниться.

Також ми писали, що в Україні облаштовують усе більше ЦНАПів. Стало відомо, які послуги можна оформити у таких відділеннях, повний перелік.

Нагадуємо, що "ПриватБанк" обіцяє своїм клієнтам гарантовані кешбеки при розрахунку банківською картою. Названі суми, які повертатиме банк та як довго буде діяти акція.