Зірка в черговий раз довела всім, що її форми просто еталонні

Чарівна телеведуча, приголомшливий блогер і просто карколомна красуня Леся Нікітюк все частіше і частіше приємно дивує підписників різними цікавими знімками, які публікує у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram. Публікації дівчати завжди настільки яскраві, а образи ефектні, що неможливо намилуватися її красою і стрункою жіночною фігуркою.

Леся Никитюк. Фото: скриншот YouTube-видео
Леся Никитюк. Фото: скриншот YouTube-видео

Відомою і настільки популярною Леся стала завдяки передачі про подорожі "Орел і решка", яка сподобалася багатьом телеглядачам і вразила їх, адже так вони могли ознайомитися з різними культурами й спостерігати красу інших країн перебуваючи вдома перед телевізором. Крім того, дуже сильно глядачів вразило і те, що їхня улюблениця не просто приголомшливо виглядала в ролі ведучої, а ще й чудово жартувала, а почуття гумору у неї, як виявилося відмінне.

Нещодавно красуня знову порадувала шанувальників яскравими знімками на яких виглядала ефектно і привабливо, позуючи в басейні. Підвівшись трохи, красуня продемонструвала фанатам свої розкішні форми. Найбільше їх увага була спрямована на жіночні вигини дівчати, які так чарували та розбурхували фантазію.

На дівчині був надітий ніжно-рожевий купальник, щільно обтягуючий її апетитні "принади", які мало не вистрибували з нього. Доповнила свій образ красуня стильними сонцезахисними окулярами в цікавій оправі, а її волосся було розпущене і спадало по плечах.

Звичайно ж така публікація точно не могла залишити байдужими її фанатів, адже від красуні просто неможливо було відвести очей. На знак подяки підписники засипали пост знаменитості величезною кількістю "лайків" під фото, а також написали безліч приємних слів в коментарях.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що ведуча Леся Нікітюк на шоу «Ліпсінк Батл» здивувала прихильників пародією на Адель. Крім того, в соціальній мережі вона показала, як вона святкувала перемогу.

Також повідомлялося, що зірка тревел-шоу «Орел та Решка» показала струнку фігуру в спокусливому топі та шкіряних штанах. Прихильники в повному захваті від її жіночних форм.

Крім того, ведуча Ольга Фреймут показала підписникам в соціальній мережі, як вона розважається у ванній кімнаті з подружкою. Такі фотографії у зірки точно мало хто бачив раніше.