На фановому акаунті знаменитості з'явився досить неочікуваний знімок.

Знаменита виконавиця Алла Пугачова ось вже багато десятиліть радує всіх своєю творчістю, на якому виросло не одне покоління. Популярність артистки з роками не згасає, а число присвячених їй фанових акаунтів в соціальних мережах лише зростає. На одному з таких в Instagram недавно виклали дуже цікаве фото Примадонни.

Алла Пугачева. Фото: скриншот YouTube-видео
Алла Пугачева. Фото: скриншот YouTube-видео

На ньому Пугачова зображена, лежачи на білосніжному шезлонгу, застеленому квітчастим рушником. Попри свій дуже солідний вік, артистка не посоромилася постати перед камерою в чорному закритому купальнику і такого ж кольору шльопанцях, вирішивши трохи позасмагати під ласкавими сонячними променями.

Волосся знаменитості зібране в високий пучок, а доповнюють весь образ витончені ланцюжки на зап'ястях і кільця. Виглядає Алла Борисівна дуже навіть непогано на свій вік і багатьом жінкам молодшим за неї є чому позаздрити.

У коментарі під публікацією її автори процитували Примадонну, яка раніше зізналася в підлітковій сором'язливості та комплексах. За словами виконавиці, спілкування завжди давалося їй важко, при цьому її завжди змушували вчитися, а на відпочинок виділявся один місяць в році. Вона також зазначила, що просто не знала, як відпочивати, і завжди йшла в компанію до хлопців, переконуючи себе, що вона головна і крута.

Шанувальники по достоїнству оцінили зовнішній вигляд Алли Пугачової та зійшлися на думці, що виглядає вона просто чудово. Вони побажали їй чудового відпочинку і написали масу приємних і наповнених компліментами коментарів.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що гуморист Максим Галкін показав в соціальній мережі нові кадри з сином Гаррі. Крім того, артист розповів, що його друзі заміняли для їх з дружиною дітей бабусю й дідуся.

Також повідомлялося, що Алла Борисівна здивувала шанувальників своїм новим постом в блозі. Так, артистка опублікувала нове фото, а також процитувала пісню української співачки Тіни Кароль.

Крім того, досвідчений хірург прокоментував зовнішність Софії Ротару, яка виглядає молодшою за Аллу Пугачову. Фахівець відзначив, що в артистки можна помітити сліди пластики та інших процедур «молодості».