Ольга Фреймут показала фото з відпочинку

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут хоч зараз і рідко з'являється на екрані, все одно її армія шанувальників величезна. Їх телеведуча любить дивувати новими фото та відео у себе на сторінці в Instagram.

Ольга Фреймут. Фото: скріншот YouTube-відео
Ольга Фреймут. Фото: скріншот YouTube-відео

Нещодавно Ольга поділилася світлиною, яка була зроблена в Санта-Барбарі, штат Каліфорнія в США. Завжди стримана та елегантно вдягнена, телеведуча в цей раз здивувала своїм сміливим вбранням.

Ольга позує посеред пляжу, за її спиною видно людей, які відпочивають. При цьому, на телеведучій коротенькі сині шорти та біла легка блузка. Українка позує на камеру, сидячи на валізі. Її образ доповнює хустина, якою вона пов'язала голову.

Українка показала в коротеньких шортах свої ніжки, вона сидить босою, а її пальчики занурені в білий пісок. Варто зазначити, що на фото шкіра Ольги здається оксамитовою за рахунок декількох кольорів на світлині.

Зараз Ольга поки що мало де з'являється, тому що вона більше уваги приділяє своїм молодшим дітям. Але вона не забуває й про свою аудиторію шанувальників, тому постійно записує користі відео.

Ольга стала тренером з етикету, вона дає поради молодим дівчатам щодо того, як себе поводити в суспільстві. Нещодавно телеведуча випустила свою авторську книжку. Для своїх читачів вона розкрила свої секрети, також додала немало авторських ілюстрацій та зробила свою книжку корисною для українських дівчат.

Крім того, телеведуча, що запам'яталась телеглядачам як ведуча програми "Ревізор" ще й любить давати поради щодо одягу. Нещодавно вона опублікувала величезне повідомлення з порадами, яких помилок не варто допускати при підборі одягу.

Цими порадами варто користуватись дівчатам, які хочуть виглядати модно, елегантно та сучасно.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Ольга Фреймут у відео показала, як жінка повинна підіймати з полу свою річ, якщо вона впала.

Також ми писали, що Ольга Фреймук показала, як любить розважатися в ванній кімнаті з подружкою. Іноді справжнім леді теж хочеться побешкетувати.

Нагадуємо, що найелегантніший політик України - лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко у строгому вбранні дозволила собі забратися з ногами в туфлях на білосніжний шкіряний диван у себе в кабінеті.