Знаменитість порадувала стрункою фігурою на фоні неймовірної краси узбережжя

Приголомшлива співачка, а також карколомна красуня Настя Каменських останнім часом все частіше і частіше приємно дивує і радує своїх відданих шанувальників. Цікаві знімки, які так чарують фанатів зірка публікує на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Настя Каменских. Фото: скриншот Youtube-видео
Настя Каменских. Фото: скриншот Youtube-видео

Її стрункою фігуркою просто неможливо не милуватися, а особливо привертають увагу її довгі ніжки, які немов магніт, так і притягують погляди протилежної статі. Увага до дівчини з боку шанувальників завжди була дуже високою, але за останні кілька років її популярність буквально подвоїлася, якщо не потроїлася. Адже після того, як артистка скинула зайві кіло, багато панянок почали всьому наслідувати їй. Крім того, Настя сама ділиться з ними тим, як вона тренується, як харчується і взагалі проводить свій день.

Нещодавно на сторінці співачки з'явилося чергове цікаве фото, дивлячись на яке у фанатів не просто пробігли мурашки по шкірі, а й потекли слинки. Зображена дівчина була на березі моря, а прекрасний краєвид на задньому плані ще більше додавав знімку якусь родзинку. На співачці була надіта коротка сорочка кольору хакі, а також коротенька спідничка, яка в черговий раз підкреслила красу її ніжок.

Волосся Насті було розпущене і її кучері акуратно спадали по ніжним жіночним плечам. Миловиде личко красуні, на якому практично не було макіяжу, буквально зачарувало всіх її фанатів.

Побачивши таку публікацію зірки, підписники захоплено розглядали кожен сантиметр її стрункого тіла, після чого засипали пост величезною кількістю "лайків", поставлених під фото, а також безліччю приємних слів, які написали в коментарях.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що ведуча Леся Нікітюк на шоу «Ліпсінк Батл» здивувала прихильників пародією на Адель. Крім того, в соціальній мережі вона показала, як вона святкувала перемогу.

Також повідомлялося, що в мережі показали елітне селище під Києвом, де живуть Потап і Настя Каменських, а їхніми сусідами є телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов.

Крім того, ведуча Ольга Фреймут показала підписникам в соціальній мережі, як вона розважається у ванній кімнаті з подружкою. Такі фотографії у зірки точно мало хто бачив раніше.