З такою погодою, як сьогодні, засиджуватися вдома немає сенсу

Українці вже скучили за теплою і сонячною погодою, оскільки, всупереч наближенню вже другого весняного місяця, на вулиці панують холод і дощі з мокрим снігом. Однак вже сьогодні їх надіям судилося збутися, оскільки на території всієї країни встановиться просто відмінна погода, про що йдеться в прогнозі, опублікованому на сайті Укргідрометцентру.

Погода в Украине. Фото: скриншот YouTube-видео
Погода в Украине. Фото: скриншот YouTube-видео

Відповідно до даних синоптиків, у всіх областях в суботу, 27 березня очікується по-весняному тепла погода, що буде особливо приємно через відсутність опадів. Буде дути вітер змінних напрямків, зі швидкістю 3-8 метрів в секунду. У денний час стовпчики термометрів сягатимуть відміток в + 9 ... + 14 градусів, але не скрізь - жителів Карпат чекають "плюси", але не настільки високі, а всього до + 1 ... + 6 градусів.

Жителів столиці нашої країни також очікує суха погода з вітром змінних напрямів, що досягає швидкості в 3-8 метрів в секунду. Вдень погода також змусить не засиджуватися в чотирьох стінах і відправитися на прогулянку, оскільки повітря за вікном прогріється до + 11 ... + 13 градусів.

Нагадаємо, що усі мешканці нашої країни вже зачекалися тепла, адже хочеться зняти увесь теплий одяг та нарешті насолодитися сонечком та милуватися пробудженням природи. Провідний синоптик Укргідрометцентру Наталя Голеня порадувала повідомленням, що вже скоро холодна погода відпустить.

За її словами, вже найближчих вихідних повинно значно потеплішати, а в деяких регіонах України місцями й зовсім стовпики термометра підскочать до +20 градусів. Голеня констатувала, що в цьому році весна в Україні прохолодна та весняною погодою на вулицях зовсім не пахне.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що спеціалісти розповіли, чи буде тепло в останні дні березня. Зазначається, що в більшості регіонів знову будуть морози. Стало відомо, яких прогнозів очікувати найближчим часом.

Також повідомлялося, що синоптики розповіли, яка температура повітря буде в квітні. Зазначається, що в наступному місяці теж будуть перепади температур.

Крім того, вже дуже скоро будуть відзначати Пасху. Стало відомо, коли саме буде свято, а також, які з цим днем пов’язані традиції, прикмети та заборони.