Скоро наступить другий весняний місяць, проте українці так і не побачать тепла та сонечка

Попри те, що перший весняний місяць вже добігає кінця, про сонячну погоду і тепло українцям залишається лише мріяти. Людям вже набридли холоди та опади, проте в середу, 24 березня ніякого поліпшення не настане. Про це йдеться в прогнозі, опублікованому на сайті Укргідрометцентру.

Погода в Украине. Фото: скриншот YouTube-видео
Погода в Украине. Фото: скриншот YouTube-видео

Відповідно до даних синоптиків, на території України буде досить холодно, а більшості областей слід готуватися до опадів у вигляді дощу і мокрого снігу. Згідно з прогнозом, в західних, північних та Вінницькій областях буде хмарно і без значних опадів. На інших територіях також встановиться хмарна погода та пройдуть дощі з мокрим снігом.

У денний час в східних, Дніпропетровській та Запорізькій областях прогнозуються помірні опади. Дутиме північно-східний вітер зі швидкістю 7-12 метрів в секунду, а на території східних та центральних областей очікуються пориви до 15-20 м/с.

Середня температура повітря в Україні складе +1 ... +6 градусів, але жителям Карпат слід готуватися до холодів - стовпчики термометрів покажуть позначки в діапазоні -3 ... -8 градусів.

У столиці нашої країни в середу, 24 березня істотних опадів не прогнозується. Дутиме північно-східний вітер, зі швидкістю 7-12 метрів в секунду. Протягом дня показання термометрів коливатимуться від +4 до +6 градусів.

Раніше ми писали, що недавно народні обранці оприлюднили проєкт закону, який пропонує скасувати обов'язкове переведення годинників в Україні. Однак його відправили на доопрацювання, а зовсім скоро - 28 березня, відбудеться переведення стрілок годинника. В той самий час на подачу правок до документа є два тижні, а значить, в цьому році українці все ж перейдуть на літній час.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що спеціалісти розповіли, чи буде тепло в останні дні березня. Зазначається, що в більшості регіонів знову будуть морози. Стало відомо, яких прогнозів очікувати найближчим часом.

Також повідомлялося, що синоптики розповіли, яка температура повітря буде в квітні. Зазначається, що в наступному місяці теж будуть перепади температур.

Крім того, вже дуже скоро будуть відзначати Пасху. Стало відомо, коли саме буде свято, а також, які з цим днем пов’язані традиції, прикмети та заборони.