Український метеоролог Наталя Діденко поділилася прогнозом погоди на 12 березня

Таку інформацію синоптик опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. За словами експерта, сьогодні на території нашої країни буде атмосферний фронт, який принесе з собою сніг, мокрий сніг, хуртовини, а також налипання мокрого снігу. В західних регіонах України очікується мокрий сніг, а також дощі.

Погода в Україні. Фото: YouTube, скрін
Погода в Україні. Фото: YouTube, скрін

Синоптик підкреслила, що волога повітряна маса до деяких регіонів країни може дійти пізніше. Наприклад, до Харківської та Дніпропетровської області "волога" погода може прийти тільки ввечері, або взагалі вже зранку 13 березня. Не очікується опадів у п'ятницю лише в Криму, а також в Донецькій та Луганській областях.

Також синоптик зазначила, що сьогодні буде південний, а також південно-західний вітер. Варто додати, що він буде дуже сильний та з штормовими поривами. Температура повітря 12 березня буде приблизно 0. В східних регіонах - до 3 градусів морозу. Тепліше за все буде в західних областях - від 4 до 7 градусів тепла.

В столиці сьогодні, 12 березня, також буде сильний вітер зі штормовими поривами. Вже вдень до Києва "прибуде" атмосферний фронт, який принесе киянам та гостям столиці сніг, а також мокрий сніг. Наталя Діденко також додала, що вже на вихідних в Україні знову почне теплішати.

Крім того, експерт порадила зайвий раз подумати, чи варто в останній день "робочого тижня" їхати на роботу на особистому транспорті. Синоптик зазначає, що ввечері вже в більшості регіонів погода значно погіршиться, тож краще продумати все заздалегідь, щоб потім не стикнутися з непередбачуваними ситуаціями.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що сипноптики розповіли, яким буде март. Варто зазначити, що деякі експерти впевнені, що вже в середині місяця в Україну повернуться морози.

Також повідомлялося, що народний синоптик Леонід Горбань розповів, якою буде весна 2021 року. За його словами, температурна весна може прийти в Україну аж в травні. З'явилися подробиці від синоптиків.

Крім того, на засіданні Кабінету Міністрів голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков зробив важливу заяву щодо модернізації Укргідрометцентру. Стало відомо, які зміни планують в уряді.