Знаменитість порадувала своїх шанувальників змінами у зовнішності

Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка отримала чималу популярність після зйомок в проєкті "Орел і решка", веде активне життя в соціальних мережах. Красуня радує не тільки ефектними фото і відео, але також дає дуже слушні поради мамам. Нещодавно дівчина заінтригувала коротким роликом, в якому розповіла про намір змінити імідж і навіть власноруч відрізала перше пасмо свого колись довгого розкішного волосся. Тепер же знаменитість показала, що з цього всього вийшло, виклавши кілька фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Регина Тодоренко. Фото: скриншот YouTube-видео
Регина Тодоренко. Фото: скриншот YouTube-видео

На кількох знімках красуня позує на розмитому фоні, наголосивши на своєму волоссі, яке стали помітно коротше. Регіна розтріпала їх руками, при цьому її губи чіпала ледь помітна посмішка, а погляд спрямований прямо в камеру. На останньому фото дівчина сидить за столиком в якомусь закладі, тримаючи в руці чашку з напоєм. Перед нею стоїть тарілка з овочами, яка зайвий раз демонструє, що знаменитість уважно стежить за своєю фігурою.

На всіх знімках ведуча позує в цікавій коричневій майці з глибоким вирізом в області декольте, яке злегка відкриває її апетитний бюст. На обличчі можна побачити макіяж природних відтінків, що підкреслює красу дівчини, а на шиї тоненький ланцюжок з кулончиком у вигляді букви "М".

Шанувальники прийшли в захват від нового образу їх улюблениці та більшість з них знайшли, що зміни їй до лиця. Вони підтримали зміну іміджу ведучої та почали міркувати в коментарях, на кого вона стала схожа. Фанати знайшли схожість Тодоренко з Аліною Астровською, Вірою Брежнєвою та навіть з мамою Регіни.

За лічені години публікація набрала десятки тисяч "лайків" і безліч компліментів в коментарях. Астровська також відзначилася серед коментаторів, написавши, що телеведуча виглядає красивою з новою стрижкою.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що Регіна Тодоренко побалувала підписників знімком з ліжка.

Також повідомлялося, що зірка «Орла і решки» Регіна Тодоренко здивувала шанувальників новим знімком, де вона позує у спокусливому купальнику.

Крім того, ведуча «Орла і решки» Аліна Астровська показала шанувальникам свою фігуру в напівпрозорому вбранні.