Знаменитість з подружкою засвітили ефектні фігури у пікантних купальниках

Популярна українська виконавиця Ірина Федишин володіє не тільки приголомшливим голосом, а й фігурою, від якої перехоплює подих у всіх її шанувальників. Красуня частенько радує їх яскравими знімками та відео як виступів, так і відпочинку, і в останній публікації вона знову похвалилася апетитними формами. Знімки красуня виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ирина Федишин. Фото: скриншот YouTube-видео
Ирина Федишин. Фото: скриншот YouTube-видео

На фото виконавиця позує в темно-синьому закритому купальнику з глибоким декольте, і її великий бюст ледь з нього не випадає. Безсумнівно, всі шанувальники чоловічої статі саме цього б і хотіли, тим більше, що форма наряду візуально робить її форми ще більшими.

Волосся Ірини зібрані в пучок ззаду, на всіх кадрах вона посміхається і видно, що вона дуже приємно проводить час. Крім того, в очі кидається і то, в якій співачка знаходиться відмінній фізичній формі та по всій видимості, вона чимало часу приділяє заняттям спортом.

Разом з Федишин відпочиває і її подружка в жовтому цікавому купальнику, який швидше демонструє, ніж приховує її витончену фігурку. Дівчина виглядає тендітною і жіночною, а її довге розкішне волосся водоспадом спадає на її плечі. Красуні позують в залитому сонцем приміщенні, посеред якого розташувався величезний чан з водою. Дівчата розташувалися в ньому і насолоджуються видом з вікна, а по їх задоволеним посмішкам стає зрозуміло, що відпочинок приносить їм задоволення.

Шанувальники по достоїнству оцінили пікантні знімки з приголомшливими фігурами дівчат і за лічені години публікація зібрала тисячі "лайків". У своїх коментарях підписники написали чимало компліментів і теплих слів на адресу Ірини і її подружки.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що українська співачка Наталя Могілевська здивувала прихильників своїм новим образом. Зазначається, що в такому амплуа 45-річна співачка виглядає наче дівчинка. Прихильники зачаровані.

Також повідомлялося, що в мережі з’явилися нові фото співачки Ані Лорак. В кадрі вона позує в спокусливому вбранні, яке ідеально підкреслює її фігуру.

Крім того, співачка Оля Полякова здивувала новими фото з відпочинку. Перед камерою вона в деталях показала, як виглядає її розкішне тіло в купальнику.