Знаменитість показала нові ефектні фото зі спортзалу

Популярна українська виконавиця Ані Лорак, яка поїхала будувати музичну кар'єру в Росію, постійно балує армію своїх шанувальників яскравими фото і відео в соціальних мережах. Красуня має воістину неймовірну фігуру та у свої 42 роки змушує заздрити собі всіх представниць прекрасної статі. На одних з останніх фото в Instagram знаменитість показала, де працює над своїм струнким і підтягнутим тілом.

Ани Лорак.  Фото: скриншот YouTube-видео
Ани Лорак. Фото: скриншот YouTube-видео

На знімках красуня позує в спортивному залі, на тлі тренажерів і стійок з гантелями. Вона одягнена в спортивний костюм чорного кольору, який обтягує всі вигини та опуклості її апетитної фігури. Її волосся зібране в пучок, а на губах красується широка посмішка. Завершує образ співачки яскраво-червоний лак на нігтях.

В очі відразу кидається те, в якій відмінній фізичній формі перебуває артистка - на її тілі неможливо помітити й грама жиру. Лорак і раніше публікувала знімки занять спортом, тому не дивно, чому вона має такий добрий вигляд і її фото просто обожнюють представники сильної статі. Підписниці теж люблять публікації виконавиці, тому як вони заряджають енергією і стимулюють негайно відправитися в спортзал і як слід попрацювати над своєю зовнішністю.

Публікація знаменитості припала її підписникам до душі, і вони залишили під нею десятки тисяч "лайків" і величезну кількість захоплених коментарів. Чоловіки просто не знаходили слів, щоб висловити своє захоплення зовнішністю співачки, а жінки щиро раділи її досягненням і говорили, що вона мотивує їх займатися спортом.

Нагадаємо, що Ані Лорак показалася фанатам з ванної, де позувала, ледь прикривши всі свої найцікавіші місця мереживною комбінацією.

Також портал "Стіна" повідомляв, що Ані Лорак знялася в гарячій фотосесії. Співачка скинула з себе весь одяг і прикрившись ковдрою пройшлася в такому вигляді посеред вулиці.

Раніше "Стіна" писала, що фанати роздобули знімок 42-річної співачки, щоб нагадати, як же виглядала Ані Лорак в юності. Схоже, вона тоді була ще тією штучкою, адже на знімку вона виглядає, як шалена рокерша з гітарою.