В Україну нарешті прийде довгоочікуване тепло, з рясними дощами та зливами

Погода в Україні нині не тішить теплом, проте вже в середу в країну прилинуть перші теплі промінчики, які й принесуть справжнє вже весняне тепло з дощами та зливами. Саме про це довідалась, спостерігаючи за погодними мапами Наталя Діденко, та розповіла українцям на сторінках свого акаунту Facebook.

Магнолія. Фото: Стена
Магнолія. Фото: Стена

За словами синоптика, у середу 28 квітня після досить холодної, подекуди з заморозками ночі, прийде теплий день, сонце прогріє повітря до +11 +15 градусів тепла, лише в північних регіонах буде все ще прохолодно до +10 градусів.

За словами пані Наталі на всій території України погода буде яскравою та світитиме сонце. Столиця також подарує киянам сонячний день, хоча вночі все ще будуть заморозки.

Вдень, за прогнозом Діденко, погода нагріється до +13 градусів.

На Великдень за попередніми прогнозами Наталки Діденко погода здивує українців. Попри те, що температура повітря прогріється до +17+23 градуси, зночі до половини дня буде падати рясна злива.

Проте це не всюди в Україні, в східних та північних регіонах дощів не прогнозують.

У серці України, Києві, Великдень буде теплим - +18 градусів, та грозовим.

Не такі оптимістичні мають прогнози на 28 квітня в Укргідрометцентрі, там попередили про помаранчевий рівень небезпеки через заморозки в повітрі та на ґрунті від нуля до мінус п'яти градусів.

Варто зазначити, що цього року через пандемію влада, та священнослужителі у храмах звертаються до українців утриматися від гучних гулянь та масових зібрань, та навіть до церкви ходити по одному з сім'ї, або навіть утриматися від походу до церкви та провести освячення їжі онлайн.

Як раніше писав портал Стена, синоптик розповів, коли в Україні настане остаточно весна, скільки чекати

Раніше Стена інформувала, що в Україні буде сонячно и холодно у вівторок 27 квітня, проте заморозки відступатимуть.

Нагадаємо, що триває Страсний тиждень, ми розповіли що можна і чого не можна робити в ці дні.