В Україні очікується суттєве пониження температури

Останній тиждень в багатьох регіонах України було чимало опадів у вигляді дощів та навіть мокрого снігу. Однак температура повітря при цьому була достатньо високою та комфортною. Тепер, якраз ближче до вихідних, в країну повернуться заморозки. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі розповіла синоптик Наталя Діденко.

Погода в Україні. Фото: YouTube, скрін
Погода в Україні. Фото: YouTube, скрін

За словами експерта, особливо це стосується західних та північних областей. Там температура повітря в п'ятницю протягом дня становитиме від 7 до 12 градусів тепла. Однак при цьому в східних, південних та місцями в центральних областях країни погода все ще буде залишатися більш теплою - там завтра очікується від 12 до 18 градусів тепла.

Варто також зазначити, що в п'ятницю в Україну прийде атмосферний фронт, який принесе з собою дощі та навіть грози. Затухати дощі будуть вже вдень. Однак опади будуть в більшості регіонів України. Атмосферний фронт завтра. 23 квітня, омине лише південні та східні області. При цьому, попередила синоптик, вітер завтра буде сильним та рвучким.

Що стосується столиці, то в Києві 23 квітня очікується сильне похолодання. Там завтра буде температура від 7 до 10 градусів тепла. Тож, пише синоптик, можливо, доведеться згадати про шапки. Крім того, жителі та гості столиці стикнуться з дощем та сильним вітром. Більше того, вже далі фронт принесе в Україну і заморозки: в більшості областей буде від 2 до 4 градусів.

"Це заморожене неподобство триватиме в Україні по ночах аж до вівторка.А вже потім тепло відновиться нарешті", - пише в соціальній мережі Наталка Діденко.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що українцям розповіли, скільки вихідних буде в травні. Стало відомо, які свята випали на наступний місяць.

Також зазначалося, що спеціалісти розповіли, якою буде погода наступний місяць. Зазначається, що в більшості регіонів країни буде багато дощів. З’явилися подробиці.

Крім того, вже скоро українці будуть святкувати Вербну неділю. Стало відомо, які традиції та прикмети пов’язані з цією важливою датою.