Українська балерина поділилася новими фото зі Шрі-Ланки

Катерина Кухар разом зі своїм чоловіком Олександром Стояновим наразі відпочиває у відпустці. Однак, навіть під час відпочинку артистка не забуває радувати шанувальників новими кадрами. Тепер на своїй сторінці в мікроблозі вона показала, як насолоджується відпусткою.

Катерина Кухар. Фото: YouTube, скрін
Катерина Кухар. Фото: YouTube, скрін

В кадрі можна побачити, як балерина відпочиває на березі моря. Прямо посеред пляжу артистка сидить на стільці в спокусливому вбранні, а свої стрункі ніжки вона поклала на стіл. Якщо деякі люди могли б точно сказали, що так не можна, прихильники танцівниці зазначили, що вона може робити, що хоче, та насолоджуватися заслуженим відпочинком.

«Музика заворожує, картинка радує, ніжки Катерини заслужено відпочивають, маючи право бути закинутими куди завгодно», «Це рай», - пишуть підписники танцівниці в коментарях від її новим відео в Instagram.

Коментарі в соціальній мережі

Крім того, в мережі Кухар показувала кадри з тренувань. Судячи з усього, навіть у відпустці балерина не може без спорту. Як вона казала раніше, її тіло постійно потребує активності. Це точно дає свій результат, адже в танцівниці приголомшлива фігура. На своїй сторінці в блозі вона викладала знімки з басейну – тут можна побачити, як розкішно Катерина виглядає в купальнику. Прихильники точно не встигають обсипати її компліментами.

Доречі, на своїй сторінці в соціальній мережі балерина часто розповідає прихильникам про корисні вправи. Крім того, нерідко вона показує приклад на собі. Тож тепер підписники можуть не тільки хвалити танцівницю за її шикарну форму, але й брати з неї приклад.

Катерина Кухар. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що українська співачка Настя Каменських здивувала прихильників новими кадрами з Мексики. Перед камерою співачка продемонструвала струнку фігуру та жіночні форми.

Також повідомлялося, що в мережі з’явилися нові кадри співачки Наді Дорофєєвої. Перед камерою артистка позувала в спідній білизні, демонструючи свою струнку фігуру. Шанувальники в повному захваті від таких нових фото.

Крім того, співачка Джамала взяла участь в незвичайній фотосесії. Артистка дуже сильно змінила імідж, та перевтілилася в білявку. Прихильники обсипають співачку компліментами.