Дівчина в черговий раз змусила усіх чоловіків роззявити роти від захвату

Карколомна красуня, прекрасна телеведуча і блогер Леся Нікітюк останнім часом часто приємно радує фанатів різними знімками, які публікує у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram. Публікації дівчини завжди дуже цікаві для підписників, адже красуня любителька пожартувати, а також викласти веселе відео. Не соромиться зірка і різних смішних кадрів, які, здавалося б, вийшли не зовсім вдало.

Леся Никитюк. Фото: скриншот YouTube-видео
Леся Никитюк. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярною красуня стала завдяки передачі "Орел і решка", в якій вона була однією з ведучих. Дівчині пощастило побувати в багатьох країнах, побачити традиції інших народів, а також покуштувати незвичні та часом дуже дорогі страви й делікатеси. Телеглядачі були в захваті від такої ведучої, адже вона завжди вміло жартувала під час подорожей і просто відмінно справлялася з різними труднощами, які з'являлися у неї на шляху.

Нещодавно дівчина опублікувала нове цікаве фото, на якому виглядала просто приголомшливо і більшість шанувальників не могли відвести від красуні очей. Позувала Леся в стильних джинсах блакитного кольору з високою посадкою, які просто ідеально сиділи на її розкішних стегнах. Також на красуні був надітий бірюзовий атласний топ, що підкреслював її апетитні жіночні форми і який так чудово поєднувався з її красивими очима.

Струнка фігурка телеведучої буквально зводила з розуму чоловіків, а її пружний прес розбурхав їх фантазію. Волосся телеведучої були розпущені. Також шанувальники помітили й те, що красуня змінила свою зачіску і замість довгих хвилястих локонів у неї було стильне каре. Оскільки своє обличчя Леся майже повністю закрила волоссям, то її макіяжу видно не було. Також уважні фанати помітили й те, що позувала телеведуча стоячи на ліжку.

Така цікава публікація дівчини дуже сильно сподобалася шанувальникам і викликала у них багато позитивних емоцій. Намилувавшись своєю улюбленицею, фанати буквально засипали її пост величезною кількістю "лайків", які поставили під фото, а також написали безліч компліментів і приємних слів в коментарях.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що ведуча Леся Нікітюк на шоу «Ліпсінк Батл» здивувала прихильників пародією на Адель. Крім того, в соціальній мережі вона показала, як вона святкувала перемогу.

Також повідомлялося, що зірка тревел-шоу «Орел та Решка» показала струнку фігуру в спокусливому топі та шкіряних штанах. Прихильники в повному захваті від її жіночних форм.

Крім того, ведуча Ольга Фреймут показала підписникам в соціальній мережі, як вона розважається у ванній кімнаті з подружкою. Такі фотографії у зірки точно мало хто бачив раніше.