Дівчина порадувала своїх підписників довгоочікуваною радісною новиною

Популярна актриса Катя Кузнєцова, яка отримала чималу популярність завдяки серіалу "Кухня", активно веде сторінку в соціальній мережі, куди публікує яскраві фото та відео свого життя. Дівчина захоплює численних шанувальників своєю ефектною зовнішністю, а також приголомшливими кадрами з райського відпочинку - її перебування на Шрі-Ланці надовго запам'ятається фанатам. Однією з останніх стала фотографія красуні в компанії її хлопця, яку знаменитість виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Катя Кузнецова. Фото: скриншот YouTube-видео
Катя Кузнецова. Фото: скриншот YouTube-видео

На знімку зірка стоїть поблизу камери, тому локацію, де велася зйомка, не розглянути. Її волосся розпущене і розвівається на вітрі, а її хлопець з посмішкою ховає в них своє обличчя. Красуня дивиться прямо в камеру і по її широкій щирій усмішці видно, якою щасливою вона себе почуває. Причина шанувальникам швидко стає зрозумілою - вся справа у витонченому блискучому колечку, яке красується на безіменному пальці дівчини.

Катя одягнена в білу футболку з принтом і блакитну джинсову сорочку поверх неї. На її шиї красується витончений ланцюжок і намисто з невеликих бусинок. На обличчі знаменитості відсутній макіяж, але з її природною красою він їй зовсім не потрібен.

Шанувальники акторки прийшли в захват від щасливого фото своєї улюблениці й буквально засипали її приємними коментарями. За лічені години публікація зібрала десятки тисяч "лайків", а число компліментів взагалі неможливо порахувати. Підписники знаменитості від душі пораділи за неї та не поскупилися на теплі привітання.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що зірка серіалу «Кухня» здивувала шанувальників новим фото з відпочинку. У кадрі актриса позує у спокусливому купальнику, демонструючи шикарну фігуру.

Також повідомлялося, що зірка серіалу «Кухня» Олена Подкамінська показала несподіване фото, на якому вона позує в відвертій сукні та на підборах. При цьому прихильники тут же побачили й помітно округлий животик.

Крім того, зірка серіалу «Кухня» Марк Богатирьов одружився з відомою колегою. У мережі з'явилися спільні фотографії пари.