Знаменитість приголомшила фанатів довжиною своїх прекрасних ніжок

Популярна українська телеведуча Катя Осадча частенько радує своїх численних підписників яскравими публікаціями як з робочих зйомок, так і з відпочинку. Одними з останніх стали знімки красуні на яхті посеред безкрайньої водної гладі, які вона виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Катя Осадчая. Фото: скриншот YouTube-видео

Катя Осадчая. Фото: скриншот YouTube-видео
Катя Осадчая. Фото: скриншот YouTube-видео

На фотографіях знаменитість позує, спершись об поручні на білосніжній яхті, а за її спиною до самого горизонту видніється блакитна вода. Катя одягнута у світло-рожеву сорочку, зав'язану на животі та з засуканими до ліктя рукавами, коротенькі світлі шортики та світлий капелюшок. Її довге волосся зібране у хвіст, а в вухах видніються великі сережки. На її губах панує широка щира посмішка, і вона всім своїм виглядом показує, яке задоволення отримує від прогулянки на яхті в сонячний теплий день.

Особливу увагу шанувальників отримали довгі ноги красуні, які вона показала на знімках у всій красі. Вони завжди опиняються в центрі обговорення практично під всіма публікаціями знаменитостями, однак на цих фото вони виглядають просто приголомшливо.

Підписники Осадчої по достоїнству оцінили її яскравий зовнішній вигляд і прекрасний вид, що відкрився за спиною їх улюблениці. Вони поставили під публікацією тисячі "лайків" і залишили масу коментарів. У них вони обсипали Катю компліментами й міркували, чи довші у неї ноги, ніж в інших представниць українського шоу-бізнесу.

Нещодавно Катя Осадча приголомшила своїх фанатів неймовірно красивими знімками. Особливої уваги заслуговував квітковий сад, на фоні якого і позувала знаменитість. Красуня покрутилася перед камерою, від чого її цікаве плаття злетіло і допитливим поглядам прихильників постали її точені ніжки.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що українська співачка Наталя Могілевська здивувала прихильників своїм новим образом. Зазначається, що в такому амплуа 45-річна співачка виглядає наче дівчинка. Прихильники зачаровані.

Також повідомлялося, що в мережі з’явилися нові фото співачки Ані Лорак. В кадрі вона позує в спокусливому вбранні, яке ідеально підкреслює її фігуру.

Крім того, співачка Оля Полякова здивувала новими фото з відпочинку. Перед камерою вона в деталях показала, як виглядає її розкішне тіло в купальнику.