Стало відомо, що пішов з життя легендарний тренер

На жаль, нерідко в стрічці новин з’являються сумні звістки. Так, сьогодні, 1 квітня, стало відомо, що пішов з життя Володимир Чечер. Він був відомим тренером з боксу. Зазначається, що помер чоловік у віці 80 років, передає інформаційний портал «Миколаївські новини».

Свічка пам'яті. Фото: YouTube, скрін
Свічка пам'яті. Фото: YouTube, скрін

В місцевому виданні пишуть про те, що тренер з боксу напередодні захворів коронавірусною інфекцією. Саме через наслідки хвороби він пішов з життя. Повідомляється, що Володимир Чечер зробив великий вклад в розвиток боксу, та має чимало досягнень у цьому виді спорту. Варто зазначити, що він мав звання почесного тренеру нашої держави.

Володимир Чечер. Фото: Миколаївські новини

На сумну звістку відреагував також депутат Миколаївської міськради Артем Іллюк на своїй сторінці в Facebook. За словами депутата, Володимир Георгійович дійсно легендарна постать для миколаївського боксу. Артем Іллюк також додав, що він був його першим та єдиним тренером. За словами депутата, ця людина виховала не одне покоління за своє життя. Народний обранець додав, що від дуже вдячний своєму тренеру за вклад в його особистість та розвиток. Крім того, Артем Іллюк додав архівну фотографію – за його словами, на цьому кадрі можна побачити збірну з боксу УГМТУ.

«Легендарна людина для миколаївського боксу. Наставник і великий професіонал. Він виховав незліченну кількість спортсменів», - пише в соціальній мережі депутат Миколаївської міської ради.

Володимир Георгійович за своє життя тренував чимало майстрів спорту та чемпіонів. Варто зазначити, що перший в історії миколаївського боксу чемпіон Європи серед професіоналів Сергій Деваков тренувався саме під його керівництвом.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що пішов з життя відомий український продюсер. Зазначається, що він першим привозив в Україну чимало світових музикантів, а також зробив великий вклад в розвиток індустрії.

Також повідомлялося, що пішла з життя відома голлівудська акторка. Прихильники знають її завдяки ролі в легендарній франшизі «Зоряні війни».

Крім того, стало відомо, що пішов з життя актор, який відомий за своєю роллю в серіалі «Моя прекрасна няня». Прихильники в сльозах.