У мережі з'явилося відео з рідкісною "Таврією"

Українець похвалився, яку "кралю" йому вдалося зробити зі звичайного автомобіля марки "Таврія". На відео, що опублікував YouTube-канал "Наш Автопром" в мережу, потрапив автомобіль що навіть швидший за сучасні спорткари.

Автомобіль "Таврія". Фото: скріншот Youtube-відео
Автомобіль "Таврія". Фото: скріншот Youtube-відео

У програмі "Джедаї" показали унікальну модель автомобіля "Таврія", яка тепер просто "звір" на дорозі після тюнінгу. За словами власника автомобіля, тепер машина має потужність у 225 кінських сил.

Коли водії проїжджаючи повз на більш сучасних автомобілях бачать, на що тепер здатна "Таврія", вони просто не можуть дібрати слів, а пішоходи зупиняються аби розгледіти рідкісне авто.

Власник автомобіля, на ім'я Володимир запевняє, що його машина може розігнатися до 100 кілометрів за годину усього за 5 секунд.

У це й не так вже й важко повірити, якщо оцінити зовнішній вигляд "Таврії". Після проведення низки робіт з автомобілем, тепер він мало чим нагадує оригінальну машину.

Власник без змін залишив у тому ж вигляді лише декілька елементів кузова, даху та стійки. При цьому, зі спортивного купе Ford Kuga був встановлений V-образний шестициліндровий двигун об'ємом у 2,5 літри та потужністю у 225 кінських сил. Також в авто з'явилася нова гальмівна система, електропроводка, незалежна підвіска та диски.

Крім цього, власник за власним бажанням та зробивши багато спроб, що нерідко були помилковими все ж таки змінив й електрику та переробив салон автомобіля. Вказано, що аеродинамічні елементи потрібно було створювати власноруч.

За словами власника автомобіля, щоб перетворити звичайний старий хетчбек у справжнього "звіра", він витратив приблизно 200 тисяч гривень, на тюнінг пішло понад 2 роки. Володимир створив автомобіль не для того, щоб його вигідно продати, а для душі.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Кабмін підтримав ідею встановити платіжні системи біля місць для паркування, щоб водіям можна було де залишати свій транспорт.

Також ми писали, що Мінсоцполітики розповіло, як отримати компенсацію на обслуговування особистого транспортного засобу.

Нагадуємо, що Міністерство економіки запропонувало, як впливати на формування тарифів на паливо в країні.