Знаменитість порадувала прихильників весняним фото в ефектному наряді

Відома телеведуча і карколомна красуня Катя Осадча все частіше і частіше радує своїх відданих шанувальників новими знімками, які публікує на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Своєю стрункою фігуркою жінка постійно зачаровує всіх представників сильної статі, а більшість дам можуть тільки позаздрити її ефектній зовнішності.

Катя Осадчая. Фото: скриншот YouTube-видео
Катя Осадчая. Фото: скриншот YouTube-видео

Всі знають Катю як ведучу програми про відомих людей "Світське життя". Крім того, приховати щось від телеведучої просто неможливо, адже жінка знає буквально все і про всіх. Деякі знаменитості трохи навіть побоюються питань Каті, оскільки знають, що вони можуть бути досить таки провокаційними.

Нещодавно телеведуча опублікувала парочку нових знімків у себе на сторінці в соцмережі. Зображена красуня була в гарному вбранні яскравого кольору, яке так ідеально підкреслювало всі достоїнства її стрункої фігурки. Взуття до сукні Катя теж підібрала яскравого кольору на невеликому каблуці. А на голові у жінки красувався цікавий капелюшок, який відмінно доповнив її образ і з-під якого спадало на жіночні плечі розпущене волосся.

Складно було не звернути увагу і на приголомшливий квітковий сад, на фоні якого і позувала Катя. Красуня покрутилася перед камерою, від чого її цікаве плаття злетіло і допитливим поглядам прихильників постали її точені ніжки.

Шанувальникам красуні її публікація дуже сильно сподобалася, тому на знак вдячності вони буквально засипали її величезною кількістю "лайків", а також написали безліч компліментів і теплих слів в коментарях.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що українська співачка Наталя Могілевська здивувала прихильників своїм новим образом. Зазначається, що в такому амплуа 45-річна співачка виглядає наче дівчинка. Прихильники зачаровані.

Також повідомлялося, що в мережі з’явилися нові фото співачки Ані Лорак. В кадрі вона позує в спокусливому вбранні, яке ідеально підкреслює її фігуру.

Крім того, співачка Оля Полякова здивувала новими фото з відпочинку. Перед камерою вона в деталях показала, як виглядає її розкішне тіло в купальнику.