Ірина Федишин продемонструвала струнку фігуру в новому образі

Співачка Ірина Федишин завжди причаровувала шанувальників своїми ніжними та жіночними образами. При цьому артистка часто підкреслює свою струнку фігуру новим вбранням. На цей раз на своїй сторінці в соціальній мережі співачка показала себе в новому костюмі та топі.

Ірина Федишин. Фото: YouTube, скрин
Ірина Федишин. Фото: YouTube, скрин

В кадрі співачка позує в світло-рожевому брючному костюмі. Можна також помітити світлий топ під піджаком артистки, який вона вирішила трішки «відкрити». Таке вбрання ефектно підкреслює жіночну фігуру артистки, а також її струнку талію. Неможливо також не звернути увагу на ніжний макіяж Федишин – тут вона лише злегка підкреслила очі, а на губи нанесла рожеву помаду. Додають «шику» такому стилю ще й прикраси – можна помітити незвичайні сережки, а також такий самий браслет.

В дописі зірка просто вирішила поділитися своїми думками про життя. Так, вона написала про те, що не варто витрачати більшу частину життя на образи. Крім того, артистка порадила прихильникам берегти своїх рідних. В коментарях можна побачити чимало компліментів на адресу зірки:

«Гарна Ірина Федишин», «Гарнюнька», «Красуня», - пишуть шанувальники артистки в коментарях під новими фотографіями кумира.

Коментарі прихильників

Варто зазначити, що такий образ білявка приміряла не випадково. На своїй сторінці в соціальній мережі вона вже показувала відео зі знімального майданчика: як виявилося, Ірина приймає участь в новому проєкті від телеканалу «1+1». До того ж в кадрі можна також помітити відомого українського кухаря Євгена Клопотенко. Тож вже можна зрозуміти, що прихильники артистки побачать її в кулінарному шоу.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що українська співачка Наталя Могілевська здивувала прихильників своїм новим образом. Зазначається, що в такому амплуа 45-річна співачка виглядає наче дівчинка. Прихильники зачаровані.

Також повідомлялося, що в мережі з’явилися нові фото співачки Ані Лорак. В кадрі вона позує в спокусливому вбранні, яке ідеально підкреслює її фігуру.

Крім того, співачка Оля Полякова здивувала новими фото з відпочинку. Перед камерою вона в деталях показала, як виглядає її розкішне тіло в купальнику.