Красуня показала ефектні кадри зі зйомок свого нового кліпу

Популярна виконавиця й акторка Аліна Гросу веде активне життя в соціальних мережах, де публікує ефектні фото і відео як з виступів, так і особистого життя. Приваблива зовнішність дівчини зробила її дуже популярною, і за творчістю зірки із задоволенням стежать сотні тисяч шанувальників. Нещодавно красуня виклала на своїй сторінці в Instagram серію гарячих знімків зі зйомок нового кліпу.

Алина Гросу. Фото: скриншот YouTube-видео
Алина Гросу. Фото: скриншот YouTube-видео

На кадрах знаменитість позує на піску в чорній цікавій довгій сукні з корсетом, з якого назовні ледь не випадає пишний бюст співачки. Її волосся заплетене в ефектні косички, а на лоб і на область декольте нанесені незвичні візерунки. Завершують образ красуні браслети на зап'ястях. В очі відразу кидається, в якій відмінній фізичній формі перебуває артистка, адже на всьому її тілі немає і натяку на зайву вагу. По всій видимості, вона приділяє чимало уваги своєму раціону і справно відвідує спортзал.

Крім Гросу на знімальному майданчику позують чотири дівчини в не менше ефектних нарядах, однак замість суконь на них надіті коротенькі обтягуючі шортики та прозорі маєчки, ледь прикривають все найцікавіше. Всі вони звиваються в танці, а на останній фотографії розтягуються в шпагаті, демонструючи вражаючу гнучкість.

У підписі до публікації Гросу написала, що вже скоро її шанувальники зможуть побачити новий кліп, що призвело підписників в неймовірний захват. Вони тепло прийняли всі знімки красуні, написавши величезну кількість компліментів в коментарях, а також поставили під публікацією тисячі "лайків" за лічені години.

Нагадаємо, що Аліна Гросу приголомшила фанатів, розповівши про свій рідкісний недуг. На одній з публікацій красуня з'явилася з пляшкою спиртного в руках, а закадровий голос попередив її, що ще вчора їй було погано.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Аліна Гросу зважилася на зміни в зовнішності після розлучення. Артистка показалася фанатам в абсолютно новому для себе образі.

Також "Стіна" писала, що Ірина Білик показала свіжий знімок, на якому вона схудла і помолодшала років на 20. 50-річній співачці з кожним роком вдається виглядати все краще і краще.