Красуня у черговий раз похизувалась перед підписниками ефектним знімком

Відома українська актриса, зірка багатьма улюбленого серіалу "Свати" Анна Кошмал все частіше і частіше приємно дивує своїх відданих шанувальників цікавими знімками, які публікує на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Фото дівчини настільки позитивні і яскраві, що викликають у фанатів захват, тим більше, що вони всі захоплюються талантом своєї улюблениці.

Анна Кошмал. Фото: скриншот YouTube-видео
Анна Кошмал. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярною Анна стала ще в підлітковому віці, саме тоді вона і знялася в серіалі "Свати". Актриса отримала роль неформального підлітка Євгенії Ковальової, яку зіграла просто приголомшливо і дуже переконливо. Після чого ні в кого не залишилося ні краплі сумніву в тому, що вона дійсно хороша актриса.

Нещодавно дівчина знову приємно здивувала своїх підписників, опублікувавши на своїй сторінці цікаве фото. На знімку Анна була зображена на тлі моря. Приголомшливий пейзаж на задньому плані актриси дуже сильно вразив її підписників, а сама красуня в черговий раз зачарувала їх своєю красою і жіночністю. Дівчина позувала стоячи в яскравому жовтому купальнику. Її волосся було розпущене, а кучеряві локони ніжно скочувалися по жіночним плечам.

Доповнила свій образ красуня стильними сонцезахисними окулярами в цікавій оправі, які дуже їй йшли. Також на витонченій шиї дівчини було прекрасно помітно золотий ланцюжок з кулоном, а в вушках красиві сережки.

У коментарі до публікації дівчина анонсувала продовження серіалу "Папік", написавши, що в першій серії її не можна буде побачити, але вже далі й вона з'явиться в кадрі. Публікація дуже сильно вразила фанатів дівчини, тому на знак вдячності вони буквально засипали її пост величезною кількістю поставлених під фото "лайків", а також безліччю приємних слів, написаних в коментарях.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що шанувальників серіалу "Свати" збентежила новина про те, що через 8 років все ж таки вдалося зняти сьомий сезон.

Також ми писали, що фанати згадали роль Тетяни Кравченко у серіалі "Моя прекрасна няня".

Нагадуємо, що у мережі з'явився фільм про життя Тетяни Кравченко, таких відвертих фактів з життя акторки шанувальники ніколи не знали.