Метеоролог Наталя Діденко поділилася новим прогнозом

Таку інформацію синоптик опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі. За словами синоптика, вже з першого дня квітня в Україну прийде тепло. Експерт зазначила, що вже 1 числа температура досягне 17-18 градусів тепла. Тож, каже спеціаліст, можна готуватися до прогулянок свіжим повітрям.

Природа. Фото: YouTube, скрін
Природа. Фото: YouTube, скрін

Що стосується прогнозу на завтра, 30 березня, то потепління вже потроху буде приходити. Так, істотних опадів завтра в більшості областей не передбачається, так як циклони вже пішли з території нашої країни. Невеличкі дощі можуть пройти лише місцями в західних регіонах, попереджає синоптик. Залишки від циклону у вигляді невеличких опадів також можливі в Криму та в Одеській області.

На більшості території України буде вітер південних напрямків, невеликий або помірний. Температура повітря нижчою буде в західних та східних регіонах – там прогнозується від 6 до 10 градусів тепла. В інших областях країни буде значно тепліше – від 10 до 14 градусів тепла. Однак вночі у східних регіонах можуть бути навіть мінусові температури.

В столиці завтра, 29 березня, очікується теплий день – від 10 до 12 градусів тепла. При цьому, пише Наталя Діденко своїм підписникам, в столиці не очікуються значні опади. Тож українці зможуть насолодитися невеличкими прогулянками пішки.

«Цей тиждень явно дасть поштовх до яскравіших кольорів на деревах та у квітах, тому варто частіше використати можливість пройтися весняними вулицями. Вилазьте з машин, ходіть за можливості пішки», - радить Діденко.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що вже скоро українці будуть святкувати Великдень. Стало відомо, на яку дату випадає свято, а також, чи буде тепло в цей день.

Крім того, стало відомо, що дітей можуть відсторонити від занять у школі через відсутність щеплень за віком. Таке рішення ухвалив Вищий суд України. Стало відомо, що важливо знати батькам.

Також повідомлялося, що українці вже готуються відзначати Великдень. Стало відомо, які традиції та прикмети пов’язані з цим днем.