Співачка показала шанувальникам вражаюче відео, де вона розражається з подружкою

Співачка Ірина Федишин регулярно радує своїх підписників новими кадрами в соціальній мережі. При цьому присутні на її сторінці не тільки кадрі з концертів, але й з повсякденного життя. На цей раз артистка показала, як вони з подружкою проводили час в спа-центрі. Дівчата в купальниках своїми фігурами вразили користувачів соціальної мережі.

В ролику можна почути знайому пісню – це хіт Ірини Федишин «Мальдіви». Під таку мелодію білявка та брюнетка весело плескаються у воду, а потім з криком опускаються в невеличкий басейн. В дописі Ірина пояснила, чому вони так реагували на воду. Як виявилося, купання в них було контрастне – тобто, спочатку дівчата йшли в холодну воду, потім в гарячу і так по колу. Прихильники в коментарях зазначили, що обидві дівчини виглядають розкішно та класно поруч.

«Неймовірної вроди українські жінки!! Загартовування дуже корисно і для тіла, і для мозку, і для духу. Гарно протвережує свідомість», «У Вас гарна Марта! Подруга-це важливо!!! Гарнi разом!», «Які ж Ви молодці!!! Загартовування корисне для здоров'я!!!», - пишуть прихильники в коментарях.

Варто зазначити, що на відео неможливо не звернути увагу на фігури дівчат. Артистка позує в блакитному цільному купальнику, який прекрасно підкреслює її струнку талію та жіночі форми. Її подруга обрала інший варіант: в даному випадку тут роздільний купальник жовтого кольору з тонкими бретельками. Виглядають дівчата разом дійсно гарно навіть тоді, коли вони здивовані дуже холодною водою. Тож співачці точно вдалося здивувати своїм відео.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що Ірина Федишин, Аліна Грому та Наталя Могілевська приміряли білосніжні сукні. З’явилися цікаві фото артисток.