Українка підкорила глядачів китайського серіалу

Китайський серіал «Один корабель, один світ» став справжнім хітом. Прем’єру переглянуло більше 200 мільйонів глядачів. Цікаво, що капітана круїзного лайнера тут гає українка – акторка Ірина Каптєлова. Портал Стіна розкаже, хто ця зірка.

Ірина Каптєлова. Фото: YouTube, скрин
Ірина Каптєлова. Фото: YouTube, скрин

Акторка народилася в Дніпрі в 1986 році (наразі їй 34 роки). Ірина Каптєлова в рідному місті закінчила Дніпровський університет імені Олеся Гоначара за спеціальністю журналістики. Вже далі вона закінчувала курс у ВДІКі,де і отримала акторську освіту. В мережі також можна знайти інформацію про те, що дівчина ніколи не зупинялася лише на акторській майстерності: окрім цього вона вчилася і хореографії, і співу. Знає Ірина українську, російську, англійську та китайську мови.

Ірина Каптєлова. Фото: Matjaz Tancic

Дебютувала Ірина в китайському серіалі «Зимою не холодно». Там вона зіграла жінку російського офіцера. Щоправда цей фільм заборонили через цензуру. Далі акторка отримала роль в серіалі «Моя Наташа». Саме цей образ і приніс їй подальшу популярність. Крім того, вона стала приймати участь в рекламних комерційних роликах в Сполучених Штатах Америки, Франції та Китаї. При цьому в Китаї та Японії Ірину вже називають однією з найяскравіших зірок телеекранів.

Ірина Каптєлова. Фото: kino-teatr

В 2012 році Ірина отримала нагороду TV Drama Awards Made in China як «краща іноземна акторка». Серед фільмографії акторки є і фільм про Юн Віна, першого студента з Китаю в Сполучених Штатах Америки. В цій картині вона зіграла американську дружину головного героя. Тепер українка продовжує підкоряти китайську кіноіндустрію та не тільки. В одному з останніх проєктів вона зіграла лікарку – це був фільм «Доктори», який знімався вже в Великобританії.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що акторка та телеведуча Лілія Ребрик здивувала прихильників новим образом. Перед камерами вона з’явилася в новому вбранні, яке підкреслило її струнку фігуру.

Також повідомлялося, що українська акторка та зірка шоу «Холостячка» Ксенія Мішина розповіла, що захворіла. В соціальній мережі вона поділилися подробицями свого стану.

Крім того, акторка серіалу «Свати» Ганна Кошмал здивувала прихильників новою фотографією в соціальній мережі. Шанувальники вражені красою акторки.