Фотографії зіркової телеведучої стають дедалі цікавішими

Популярна телеведуча Аліна Астровська, яка знайшла чималу популярність після участі в проекті "Орел і решка", постійно балує своїх шанувальників роликами та знімками в соцмережах. Дівчина може похвалитися приголомшливою красою, якою із задоволенням ділиться зі своїми фанатами. Черговий знімок, від якого просто захоплює дух, знаменитість виклала на своїй сторінці в Instagram.

Алина Астровская. Фото: скриншот YouTube-видео
Алина Астровская. Фото: скриншот YouTube-видео

Фотографії красуні стають все гарячішими, проте остання її публікація змусила шанувальників просто заніміти. На знімку Аліна зображена в довгій блискучій сукні, що тримається на двох тоненьких бретельках. Великий виріз в зоні декольте дозволяє вдосталь помилуватися апетитним бюстом дівчати, але основну увагу її підписників прикував величезний виріз, який ведуча задерла аж до самого попереку.

В результаті поглядам прихильників постало все ліве стегно дівчини, на якому не було помітно і натяку на білизну. Розкішний образ знаменитість доповнила ефектно укладеним волоссям і масивною довгою сережкою в лівому вусі. На обличчі видніється макіяж в спокійних тонах, що підкреслює природну красу Астровської і нафарбовані темною помадою губи.

Шанувальники зірки були просто ошелешені таким відвертим знімком своєї улюблениці, який відкрив їх допитливим поглядам її витончену фігурку у всій красі. Всі змогли оцінити, наскільки Аліна струнка і підтягнута, а чоловіки ще довго розглядали її апетитні форми. Публікація вмить зібрала тисячі "лайків" і величезну кількість захоплених коментарів, в яких красуню буквально завалили компліментами.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що зірка «Орла і решки» Аліна Астровська продемонструвала свою розтяжку прямо у весільній сукні. Такі фото вбили наповал її численних шанувальників.

Також повідомлялося, що зірка тревел-шоу «Орел і Решка» Регіна Тодоренко здивувала шанувальників новими знімками в соціальній мережі. Перед камерою її можна помітити з Владом Топаловим і їх синочком. Крім того, уважні шанувальники можуть побачити й кругленький животик телеведучої.

Крім того, нагадаємо, що зірка тревел-шоу «Орел і Решка» Регіна Тодоренко порадувала шанувальників новим знімком з відпочинку. У кадрі вона позувала зі своїм сином. Підписники в повному захваті.