Спеціалісти Укргідрометцентру розповіли, яка буде погода в понеділок

Такий прогноз з’явився на офіційному порталі Укргідрометцентру. Ще на днях Україну накривали сніги та ожеледиця, а тепер в більшості регіонів країни поступово починає зростати температура повітря. Тепер стало відомо, який буде завтрашній день, 29 березня.

Природа. Фото: YouTube, скрін
Природа. Фото: YouTube, скрін

В понеділок, згідно з прогнозом метеорологів, в західних та східних областях буде сонячна та тепла погода. Проте опади все ж будуть: стосується це насамперед південних, центральних та східних областей. При цьому денна температура в Україні буде досягати 11 градусів тепла.

Що стосується Києва, то там очікуються опади – вночі буде мокрий сніг, а вдень – дощ. Температура повітря вночі складатиме від 2 до 4 градусів тепла. Вдень стовпчики термометра покажуть від 9 до 11 градусів тепла.

Прогноз погоди на 29 березня. Фото: Укргідрометцентр, скрін

Цікаво, що 30 березня опади трішки змістяться: будуть вони на заході в той час як в інших регіонах України буде сонячна погода. Вже на 31 березня синоптики прогнозують справжню теплу весну: по всій Україні буде достатньо висока температура, а крім того не буде опадів. Стовпчики термометрів покажуть вже до 17 градусів тепла.

Варто нагадати, що про потепління в своєму прогнозі розповіла і синоптик Наталя Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі. За її словами. На початку тижня температура повітря все ж може стати нижче, однак якщо похолодання і прийде, то ненадовго. Експерт пояснила це тим, що атмосферний фронт, який нещодавно приніс в країну похолодання, вже поступово йде з території України. Тож жителі країни можуть готуватися до дійсно весняного тепла.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що вже скоро українці будуть святкувати Великдень. Стало відомо, на яку дату випадає свято, а також, чи буде тепло в цей день.

Крім того, стало відомо, що дітей можуть відсторонити від занять у школі через відсутність щеплень за віком. Таке рішення ухвалив Вищий суд України. Стало відомо, що важливо знати батькам.

Також повідомлялося, що українці вже готуються відзначати Великдень. Стало відомо, які традиції та прикмети пов’язані з цим днем.