Дівчина порадувала фанатів ефектним знімком у пікантному вбранні

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка отримала величезну популярність після зйомок в обожнюваному мільйонами глядачів шоу "Орел і решка", частенько радує своїх фанатів яскравими фото і відео в соціальних мережах. Фігура красуні є об'єктом обожнювання всіх представників чоловічої статі, а всі підписниці тихенько заздрять її нескінченним струнким ніжкам. Черговий ефектний знімок Леся виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Леся Никитюк.  Фото: скриншот YouTube-видео
Леся Никитюк. Фото: скриншот YouTube-видео

На фотографії знаменитість зображена стоячи, по всі видимості, у стіни будинку поруч з якоюсь рослиною, довге листя якої потрапило в камеру. Красуня одягнена в цікавий рожевий спортивний костюм, при цьому вона розстебнула коротку кофтинку. Під нею виявився крихітний топік, яки ледь прикрив апетитний бюст ведучої, обтянувши його при цьому і дозволивши розглянути кожну дрібну деталь.

Доповнила свій образ дівчина світлим намистом з кулоном і великими сонцезахисними окулярами. Її волосся розпущене та обрамляє миловиде личко, а на губах блукає загадкова посмішка. Відразу впадає в око підтягнута і струнка фігура знаменитості - по всій видимості вона чимало часу проводить в спортзалі та справно рахує калорії у своєму раціоні.

У коментарі до публікації Нікітюк написала: "Може під карешку?", натякаючи тим самим, що не проти ще більше вкоротити своє волосся, які й так ледве дістає до її плечей. Шанувальникам красуні її образ дуже сподобався, і вони завалили її приємними коментарями, але при цьому виступили проти того, щоб їхня улюблениця обрізала волосся. Вони в один голос твердили, що зірка виглядає просто відмінно і така зачіска їй дуже до лиця.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що ведуча Леся Нікітюк на шоу «Ліпсінк Батл» здивувала прихильників пародією на Адель. Крім того, в соціальній мережі вона показала, як вона святкувала перемогу.

Також повідомлялося, що зірка тревел-шоу «Орел та Решка» показала струнку фігуру в спокусливому топі та шкіряних штанах. Прихильники в повному захваті від її жіночних форм.

Крім того, ведуча Ольга Фреймут показала підписникам в соціальній мережі, як вона розважається у ванній кімнаті з подружкою. Такі фотографії у зірки точно мало хто бачив раніше.