Знаменитість порадувала фанатів новим знімком з відпочинку, проте багато з них не в захваті

Відома актриса Катя Кузнєцова, яка знайшла чималу популярність після участі в зйомках телесеріалу "Кухня", частенько балує своїх численних шанувальників яскравими фото і відео. Нещодавно красуня виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram новий знімок зі Шрі-Ланки, однак багатьом він не припав до душі.

Катя Кузнецова. Фото: скриншот YouTube-видео
Катя Кузнецова. Фото: скриншот YouTube-видео

На фото дівчина зображена стоячи біля свого номера, в склах якого можна побачити відображення блакитного неба і зелених пальм. Біля дівчини стоять плетений кошик і такі ж стільчики біля столика зі скляною кришкою.

На знаменитості надітий крихітний коричневий купальник, який ледь прикриває все її "принади", практично виставляючи все напоказ під допитливі погляди шанувальників. Волосся Каті розпущене й вільно спадає вниз, злегка прикриваючи її обличчя. На шиї у неї видніються кілька ланцюжків і кулончик, при цьому ніякого макіяжу на обличчі не видно.

По всій видимості, знаменитість сфотографувала себе, дивлячись в дзеркало, оскільки в лівій руці у неї мобільний телефон і красуня зосереджено дивиться на його екран. Фігура актриси струнка і підтягнута, а на шкірі видніється відмінний загар, про який багато жителів мегаполісів можуть лише мріяти.

Шанувальникам красуні дуже сподобався знімок, проте багато з них в коментарях відзначили, що виглядає вона вже дуже худою: "Вам би набрати кілограм 20! Зараз худоба не в моді", "Ну вистачить худнути", "Це вже занадто! Анорексією пахне, залиште ви це схуднення".

Однак більшість підписників дівчати закидали її захопленими коментарями, написали чимало теплих слів і компліментів, а також наставили тисячі "лайків". Більшість чоловіків зійшлися на думці, що її фігура просто приголомшлива, і виглядає вона зовсім не худою.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що зірка серіалу «Кухня» здивувала шанувальників новим фото з відпочинку. У кадрі актриса позує у спокусливому купальнику, демонструючи шикарну фігуру.

Також повідомлялося, що зірка серіалу «Кухня» Олена Подкамінська показала несподіване фото, на якому вона позує в відвертій сукні та на підборах. При цьому прихильники тут же побачили й помітно округлий животик.

Крім того, зірка серіалу «Кухня» Марк Богатирьов одружився з відомою колегою. У мережі з'явилися спільні фотографії пари.