Шанувальники мало дар мови не втратили, дивлячись на вихідку їх улюблениці

Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко веде активне життя в соціальних мережах, де тішить мільйони своїх підписників яскравими відео і фото. Дівчина з готовністю дає корисні поради своїм шанувальникам і радує їх своєю красою, проте з приходом весни вона зважилася на кардинальні зміни в зовнішності. Про це вона розповіла в черговому відео, яке виклала на своїй сторінці в Instagram.

Регина Тодоренко. Фото: скриншот YouTube-видео
Регина Тодоренко. Фото: скриншот YouTube-видео

На короткому ролику знаменитість сидить в перукарні з ножицями в правій руці. Вона покрита чорної накидкою, а позаду розташувалися ще кілька крісел з відвідувачами в них. Красуня виглядає ошелешеної, вона розгублено посміхається і повернувшись до когось за кадром каже: "З богом".

Далі дівчина бере пасмо свого розкішного довгого волосся і відрізає від них не менше двадцяти сантиметрів. Схоже, таке рішення далося їй нелегко, тому як вона дивиться на відрізане пасмо і через силу сміється чи розгублено, чи то переможно, пишаючись тим, що змогла зробити такий серйозний крок. Безумовно, всі шанувальниці зірки в той момент здригнулися, оскільки відростити таке шикарне волосся дуже непросто.

У підписі до своєї публікації Регіна написала, що постригла все непотрібне і це перші кардинальні зміни у зовнішності за останні 23 роки. Дівчина пише, що усвідомила готовність до змін і відрізала пасмо волосся вона своїми руками тому як для неї важливо було самій це зробити. При цьому фінального результату ведуча не показала, а пообіцяла зробити це пізніше, проте заінтригувала фанатів, написавши, що здивувалася, побачивши саму себе в дзеркалі.

Підписники Тодоренко, дивлячись на такі кардинальні зміни, пораділи за неї та підтримали свою улюбленицю. Ролик став дуже популярним, набравши понад мільйон переглядів за три години, а також безліч коментарів, наповнених компліментами та теплими словами.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що Регіна Тодоренко побалувала підписників знімком з ліжка.

Також повідомлялося, що зірка «Орла і решки» Регіна Тодоренко здивувала шанувальників новим знімком, де вона позує у спокусливому купальнику.

Крім того, ведуча «Орла і решки» Аліна Астровська показала шанувальникам свою фігуру в напівпрозорому вбранні.