Красуня позбавила шанувальників дару мови зухвалим вбранням

Відома українська модель і власниця почесного титулу Міс Україна 2018 Леоніла Гузь нерідко захоплює натовп своїх прихильників яскравими знімками та відео. Струнка фігурка дівчини нікого не може залишити байдужим, особливо представників сильної статі. Одним з останніх став пікантний знімок красуні, який вона виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Леонила Гузь. Фото: скриншот YouTube-видео
Леонила Гузь. Фото: скриншот YouTube-видео

На ньому Леоніла зображена сидячи, по всій видимості, у фотостудії, оскільки ззаду можна розглядіти обладнання для проведення фотографування. На красуні надітий білий і дуже цікавий наряд з прозорої тканини з прозорими вставками та мереживною обробкою. І якщо зверху він прикривав все тіло моделі, то знизу вона обмежилася лише коротенькою спідничкою, яка ледь сховала все найцікавіше.

Знаменитість не тільки виставила на загальний огляд свою витончену фігурку, але і широко розкинула ніжки, у зв'язку з чим в камеру ледь не потрапило більше дозволеного. На її обличчі можна розглянути макіяж природних відтінків, в якому акцент зроблений на очах Леоніли та підкреслює її красу.

Волосся дівчини розпущене та прикриває її бюст, а свій погляд вона спрямувала кудись в сторону. Відразу впадає в очі, наскільки хороша фігура моделі - безумовно, вона приділяє чимало уваги як правильному харчуванню, так і тренуванням. Несумнівно, її зовнішність викликає немало заздрощів з боку представниць прекрасної статі та нескінченне захоплення - з чоловічого боку.

Шанувальники оцінили зухвалий і в той самий час дуже жіночний образ своєї улюблениці, поставивши під публікацією безліч "лайків". У коментарях вони щедро обдарували її компліментами та захопилися красою її стрункого тіла.

На сайті Стіна ми писали, що Міс Україна Леоніла Гузь без ліфчика похвалилася розкішною фігурою - погляд відірвати неможливо.

Портал Стіна інформував, що ведуча 1+1 відзначилася в шоу на росТВ: одягла прозорий наряд і потрусила "принадами" перед публікою.

Раніше Стіна інформувала, що Міс Україна Леоніла Гузь в тоненькому платті без білизни захопила розкішною фігурою.