За прогнозом синоптикині, завтрашня погода буде скоріш зимовою, аніж весінньою.

Попри те, що на календарях українців березень вже добігає кінця, повноцінна весна навіть не думає починатися. На вулиці лежить сніг, дмуть холодні вітри та сипле сніг, а про сонце залишається лише мріяти. Така ж погана погода збережеться в Україні й завтра, 25 березня, про що розповідає синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Погода в Украине. Фото: скриншот YouTube-видео
Погода в Украине. Фото: скриншот YouTube-видео

Відповідно до її прогнозу, у четвер встановиться вітряна погода, буде сипати сніг, а водіям сильно ускладнить життя ожеледиця на дорогах. Крім того, багатьох українців чекає справжнє випробування, оскільки південні регіони нашої країни раптом стануть одними з найбільш холодних, а північні, своєю чергою - одними з найтепліших.

У південних, східних та більшості центральних областей в четвер, 25 березня стовпчики термометрів покажуть позначки в + 1 ... + 5 градусів. В той самий час в західних, північних та Вінницькій областях повітря прогріється набагато сильніше - позначки термометрів будуть варіюватися в діапазоні від +4 до +9 градусів. На Закарпатті буде по-весняному тепло - від +10 до +11 градусів.

На території північних і західних, а також Вінницькій областей істотні опади не прогнозуються, але на інших територіях буде сипати сніг і мокрий сніг, можливе налипання мокрого снігу. Крім того, очікується посилення вітру до штормового. Несолодко доведеться і водіям, оскільки в південних, східних та більшості центральних областей на дорогах буде ожеледиця.

Жителям столиці завтра пощастить трохи більше і на вулиці встановиться ласкава сонячна погода, до того ж опади не очікуються. Температура повітря в денний час буде комфортною - стовпчики термометрів піднімуться до +7 градусів.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що спеціалісти розповіли, чи буде тепло в останні дні березня. Зазначається, що в більшості регіонів знову будуть морози. Стало відомо, яких прогнозів очікувати найближчим часом.

Також повідомлялося, що синоптики розповіли, яка температура повітря буде в квітні. Зазначається, що в наступному місяці теж будуть перепади температур.

Крім того, вже дуже скоро будуть відзначати Пасху. Стало відомо, коли саме буде свято, а також, які з цим днем пов’язані традиції, прикмети та заборони.