Співачка похизувалась перед камерою стрункою фігурою та апетитними "пампушками"

Популярна українська співачка Оля Полякова веде активне життя в соціальних мережах і відмінно знає, що її шанувальникам подобається найбільше. Красуня без сорому показується у всій красі, одягненою в відверті купальники та наряди, що підкреслюють її розкішну підтягнуту фігуру. Нещодавно знаменитість опублікувала в сторіс свого аккаунта в Instagram яскраві кадри, на яких позувала в пікантному купальнику.

Оля Полякова. Фото: скриншот YouTube-видео
Оля Полякова. Фото: скриншот YouTube-видео

На опублікованому ролику знаменитість позує, лежачи на шезлонгу, застеленому світлим рушником. На ній надітий цікавий темний купальник зі світлою вставкою в зоні декольте. Волосся виконавиці розпущене, а завершують образ великі сонцезахисні окуляри. Впадає в очі, наскільки струнка і підтягнута фігура зірки, що явно говорить про те, що вона в строгості дотримується дієти й тренувальний режим.

На кадрах Оля крутиться перед камерою, демонструючи у всій красі всі свої найцікавіші та апетитні місця, при цьому вона раз у раз поправляє своє волосся, під час чого можна замінити червоні нігті. По всій видимості, знімала саму себе Полякова на мобільний телефон, і судячи з її задоволеної усмішки, вона отримувала від цього задоволення. Можна припустити, що артистка в той момент думала про те, який ефект справлять на її численних шанувальників відверті та ефектні кадри.

На жаль, функція коментування публікацій в сторіс в соціальній мережі Instagram відсутня, але немає ніяких сумнівів в тому, що шанувальники прийшли в захват від ефектного відео красуні.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що старша дочка співачки Олі Полякової потрапила в лікарню - такі кадри в соціальній мережі показала сама Маша. Стало відомо, через що її забрала "швидка допомога", і як вона себе почуває.

Також повідомлялося, що Леся Нікітюк показала в соціальній мережі, як вона відзначала свою перемогу на шоу "Ліпсінк Баттл". Варто відзначити, що там вона підкорила всіх глядачів своєю пародією на британську виконавицю Адель.

Крім того, співачка Тіна Кароль порадувала шанувальників несподіваним відео в соціальній мережі. У кадрі артистка позує в дуже природному образі та з мінімумом макіяжу, шанувальники зачаровані красою зірки.