Знаменитість захопила своїх фанатів ефектним образом у неочікуваній фотосесії

Популярна виконавиця MARUV відома, перш за все, дуже яскравими та пікантними образами як у своїх кліпах, так і під час виступів. Красуню обожнюють за ту бурю емоцій, яку її прихильники відчувають під час гарячих шоу, та й образи дівчини в соціальних мережах надовго приковують до себе увагу, особливо чоловіків. Нещодавно Анна виклала на своїй сторінці в Instagram серію розкішних чорно-білих знімків, які захопили шанувальників артистки.

MARUV. Фото: скриншот YouTube-видео
MARUV. Фото: скриншот YouTube-видео

На них знаменитість позує, по всій видимості, в якийсь фотостудії, оскільки на задньому фоні можна розглянути обладнання для фотографування. Красуня одягнена в шикарний наряд, який ледь прикриває її бюст і оброблений вгорі хутром. На руках дівчини високі рукавички, також оздоблені хутром. Всі приміщення занурене в напівтемряву, і тільки промінь світла падає на співачку, погляд якої на всіх фотографіях спрямований кудись у бік.

Шию виконавиці прикрашає чорна смужка, а в вухах можна розгледіти розкішні довгі сережки. Попри те, що знімки чорно-білі, видно, що на обличчя дівчини завдано макіяж, зокрема, її очам надали виразності. Волосся Анни акуратно покладене та зачесане назад. У підписі до публікації зірка написала: "Retro glamour style".

Шанувальникам було трохи незвично бачити свою улюбленицю хоч і в дуже стильному, але в той самий час не настільки розкутому образі, в яких вона звикла показуватися. Проте, їм ефектні знімки красуні припали до душі й вони засипали її захопленими коментарями та компліментами.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що відома співачка Maruv зачарувала шанувальників жіночною фігурою в нижній білизні. Фанаті зірки в повному захваті від шикарних форм артистки.

Також повідомлялося, що відома співачка Maruv продемонструвала шанувальникам гарячі танці з дівчатами. При цьому рухалася артистка в облягаючому латексному костюмі. Шанувальники в повному захваті.

Крім того, відома співачка MARUV показала спокусливі фотографії з відпочинку. У кадрі артистка продемонструвала свої шикарні форми в дуже тісному купальнику.