Лідія Таран показала свою маму

Українська телеведуча служби новин на телеканалі 1+1 Лідія Таран розчулила своїх підписників, поділившись зворушливими знімками зі своєю мамою. Виявилось, що у родині Лідії важливе свято - 18 березня мама телеведучої святкує ювілей, їй виповнилось 70 років. Лідія зворушливо привітала свою маму та поділилася в Instagram світлинами.

Лідія Таран. Фото: скріншот YouTube-відео
Лідія Таран. Фото: скріншот YouTube-відео

Телеведуча написала, що її матуся дуже оптимістична людина. Попри свій вік, вона ще бере участь у мітингах, тому що турбується за майбутнє своєї країни.

Також жінка за словами Лідії ночами пише вірші та не забуває про онуків і любить їх побалувати своїми пирогами.

Одразу помітно, які тісні родинні стосунки між донькою та мамою. Лідія додала, що дуже щаслива, що й зараз може посидіти у своєї мами на ручках.

Відомо, що мати Лідії також журналістка за професією. Тому не дивно, що вона розуміє доньку та завжди їй допомагає. А ось тато у телеведучої був письменником.

Лідія теж обрала творчу професію, її кар'єру можна назвати успішною. Також Лідія не забуває й про благочинність, вона намагається завжди допомагати хворим діткам та просто привертати увагу глядачів до гострих у суспільстві проблем.

Відомо, що у Лідії є донька Василина, яку вона народила від телеведучого Андрія Доманського. Пара хоч і не оформлювала офіційно свої стосунки, але прожила довгий час разом.

Лідію в інтерв'ю досить часто запитують про її особисте життя, чому поряд немає чоловіка. На це телеведуча відповіла якось, що, мабуть, чоловіків лякає жінка з таким характером, який вона має.

Саме він допоміг телеведучій досягти таких успіхів в журналістиці. На світлинах видно, що Лідія схожа на свою мамусю Марію Гаврилівну. До привітання телеведучої приєдналось багато шанувальників Лідії.

Вони відмітили, що мати телеведучої виглядає молодо, а також має напрочуд густе та красиве волосся. На першому знімку це дуже помітно.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Лідія Таран розповіла історію дивовижної дівчинки. Розповідь про її життя розчулить до сліз.

Також ми писали, що Лідія Таран показала, як виглядає перший в Україні мобільний госпіталь на Івано-Франківщині, де лікують хворих на COVID-19.

Нагадуємо, що Лідія Таран виклала фото, на якому позує без макіяжу.