Ольга Фреймут пояснила, як ні в якому разі не можна фотографуватися

Ведуча Ольга Фреймут на своїй сторінці в соціальній мережі часто розповідає підписникам про цікаві правила етикету, а на цей раз вона додала і своє яскраве фото. Така публікація з’явилася на її сторінці в Instagram.

Ольга Фреймут. Фото: YouTube, скрин
Ольга Фреймут. Фото: YouTube, скрин

В кадрі Ольга позує в джинсах, які підкреслили її стрункі ноги. Також можна помітити і світлого кольору сорочку, яку ведуча вирішила трошки розстебнути – так тільки додалося жіночності та спокусливості на фото. Далі зірка телебачення написала, де і як не можна фотографуватися ні в якому разі.

Селфі треба уникати. Однак є виключення, вважає ведуча. Наприклад, якщо ви знаходитеся десь в унікальному місці (під час мандрівки), а вас просто нікому сфотографувати.

Крім того не можна фотографуватися під час вистав, в деяких музеях, а також в церкві. Не краща ідея вмикати камеру на місцях аварій, або деінде, де людям дуже погано, радить прихильникам телеведуча.

Якщо ви не в себе вдома, а в гостях, то перед фотографією важливо спитати дозволу в господарів. Можливо таке, що люди не захочуть, щоб на фото було видно їхнє житло. Також не варто фотографуватися з тим, хто програє на вашому фоні: наприклад, якщо ви зі святковим макіяжем та в яскравій сукні, а ваша подруга чи хтось інший не в дуже гарному настрої та стані.

Не варто робити фото в місцях, які можуть бути небезпечні. Наприклад, на даху або над прірвою. Такі знімки дуже вульгарні, пояснила телеведуча. Якщо ж ви знаходитеся на дитячому святі, де є і професійний фотограф, то не треба вмикати свою камеру – просто насолоджуйтесь вечіркою.

Якщо ви робите фото на якійсь процедурі, то це робити треба максимально обережно. В першу чергу важливо уникати кадрів, де вам роблять депіляцію, або вставляють зуби. В будь-якому разі, радить телеведуча, перед тим, як опублікувати якесь фото, просто подумайте про те, як би на ваш знімок відреагувала найповажніша особа в світі.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що ведуча Ольга Фреймут показала нові фотографії з пляжу. В кадрі зірка телебачення продемонструвала шикарну фігуру.

Також повідомлялося, що екс-ведуча «Ревізору» показала прихильникам, як правильно користуватися парфумом. Як виявилося, нерідко люди припускаються помилок.

Крім того, українська ведуча показала прихильникам, як треба нахилятися за речами в громадських місцях. Зірка телебачення пояснила, як себе поводять леді.